Гості на Водохреща

Зима — чарівна пора. На цей період припадає безліч традиційних народних свят, які дуже полюбляє вся дітвора. Але найбільше — День святого Миколая, Новий рік та Різдво Христове. Закінчує цикл цих святок Водохреща (Йордан).

Ці свята пов’язані з великою кількістю традицій та народних звичаїв. Одну із таких традицій і привезли 19 січня 2016 р. до вихованців Батуринської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ст. гості з Будинку дитячої та юнацької творчості м. Бахмач.

Всі присутні із неприхованою радістю, щирістю та захопленням зустрічали вокальний дитячий ансамбль “Сузір`я” (кер. О. Андрійко), які підготували дотепні новорічні щедрівки, пісні та побажання миру, кохання та щасливої долі.

/Files/images/DSC04545.JPG

А середня група танцювального колективу “Едельвейс” (кер. О. Іваненко) неабияк додали настрою присутнім під час виконання сучасних та народних танців.

/Files/images/DSC04556.JPG

/Files/images/DSC04562.JPG

Вихованці та колектив Батуринської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ст. щиро вдячні шефам — працівникам вагонного ремонтного депо станції Бахмач за надану можливість зустрітися з новими друзями та поринути у світ прекрасного, а учасникам колективів бажаємо успіхів та творчих злетів і сподіваємось на нові зустрічі.

Кiлькiсть переглядiв: 438

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.