Перший дзвоник

Ось і промайнуло тепле літечко і прийшла довгоочікувана чарівна осінь. Чекають її початку всі, і дорослі і малі. Дорослі як згадку про щасливе дитинство, шкільні роки, а для дітвори це довгоочікувана зустріч з друзями, зі школою.

Найбільше чекали початку осені ті, кому 1 вересня продзвенів перший дзвінок, покликав їх у країну Знань. Традиційно і в Батуринській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІ ст. з’явились свої першачки, яких дружно привітали на святковій лінійці та подарували перші підручники.

/Files/images/nov/DSC07164.JPG

/Files/images/nov/DSC07169.JPG

Враховуючи територіальні особливості розміщення школи, завдання, які стоять перед педагогами у вихованні підростаючого покоління, за домовленістю з адміністрацією НІКЗ «Гетьманська столиця», вихованці школи-інтернату в цей день мали змогу відвідати цитадель Батуринської фортеці та ознайомитись з новими експозиціями. Особливо дітям сподобались воскові фігури гетьманів України, які виглядають, як живі.

/Files/images/nov/DSC07189.JPG

/Files/images/nov/DSC07199.JPG

Щиро дякуємо за надану можливість генеральному директору НІКЗ «Гетьманська столиця» Ребровій Н.Б. і сподіваємось на подальшу тісну співпрацю у вихованні підростаючого покоління.

Кiлькiсть переглядiв: 709

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.