День гідності і свободи

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, у який вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. Ці доленосні події згуртували весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському співтоваристві, досягнення гідного рівня життя.

У листопаді в Батуринській спеціальній загальноосвітній школі – інтернаті І – ІІ ступенів Чернігівської обласної ради відбулися заходи щодо вшанування героїв Майдану:

– Тематична лінійка «День Гідності і Свободи», на якій було згадано скорботні події, коли в Києві на Майдані Незалежності та на вулиці Інститутській безжально були розстріляні кращі сини незалежної України.

– В актовій залі школи проведено загальношкільну акцію «Запалимо свічки за єдину Україну», у низькій скорботі вихованці схилили голови перед пам'яттю тих, хто боровся за честь, за правду і гідність, віддав своє життя за Україну.

/Files/images/nov/DSC07489.JPG

– Відеопрезентація «Біль мого народу», після якої обговорили події, що сколихнули увесь світ.

– Виставка «Назавжди воїни і патріоти», книги, журнальні статті, які були представлені на виставці, допомогли більше дізнатися про сьогодення нашої держави, про героїв, які сьогодні захищають нашу землю, героїв, які ціною свого життя дарують нам мирне небо над головою.

/Files/images/nov/DSC04303.JPG

– Конкурс малюнків «У світі немає кращої країни, ніж моя Україна».

/Files/images/nov/DSC07484.JPG

Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.

/Files/images/nov/DSC07497.JPG

Слава Україні!

Героям слава!

Кiлькiсть переглядiв: 737

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.