День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

/Files/images/nov/DSC07899.JPG

З метою виховання шанобливого ставлення до ветеранів бойових дій, сучасних захисників України та належного відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав 15 лютого 2018 р. у Батуринській спеціальній загальноосвітній школі — інтернаті І- ІІ ступенів Чернігівської обласної ради було проведено виховний захід «День вшанування учасників бойових дій на території інших держав». Під час проведення заходу вихованці школи-інтернату розширили свої знання про значний внесок українців, в тому числі і земляків, в роки війни в Афганістані, переглянули та обговорили відеофільми про дані події.

/Files/images/nov/DSC07900.JPG

Учасники заходу пам'ятатимуть про співвітчизників, які віддали своє життя виконуючи свій військовий обов'язок. З повагою та розумінням ставитимуться до живих воїнів — інтернаціоналістів за їх вірне служіння Батьківщині і готовність до її захисту та вміння перемагати, за піклування за родинами загиблих побратимів і патріотичне виховання молодого покоління.

/Files/images/nov/DSC07902.JPG

Не переривається нить пам'яті, мужності, героїзму нашого воїнства. На зміну батькам стають сини.Так було, так є, так буде!

Кiлькiсть переглядiв: 941

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.