Старт «Ходи-велопробігу «СТОП ВІЙНІ» («STOPWAR»)

26 квітня на Цитаделі Батуринської фортеці зібралися мешканці та гості міста, щоб підтримати старт «Ходи-велопробігу «СТОП ВІЙНІ» («STOPWAR»). Це безпрецедентна всесвітня акція народної дипломатії, мета якої підняти нації і народи світу, щоб зупинити війну.

За півроку акція пройде через 37 столиць Європи, дві столиці Північної Америки (Вашингтон, Оттава), столиці 3-х герцогств Великобританії, 29-ти штатів і двох округів США, та семи провінцій Канади, також, в історичних містах та ділових центрах, як то: Люблин, Гданськ, Мюнхен, Страсбург, Гаага, Стамбул, Нью-Йорк, Філадельфія, Чикаго, Солт-Лейк-Сіті, Сан-Франциско, Торонто. Всього учасники акції запланували пройти понад 40 000 кілометрів, через більше ніж 200 населених пунктів країн світу. В кожному із міст громадам буде вручено “Послання до громадян та націй і народів світу”, а також резолюцію-звернення до народу Російської Федерації, зібрано підписи на підтримку миру, проти загрози світової війни, яка нависла над світом.

В ознаменування початку доброї справи і з щирою вірою в Україну учні школи-ітернату та міський голова Душа Л.Л. посадили дерево "миру та дружби". Тож ми щиро віримо, що під кроною цього велетня у мирі зростатимуть нові покоління патріотів.

Галереї "Відкриття велопробігу "СТОП ВІЙНІ!""

Кiлькiсть переглядiв: 420

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.