Свято Останнього дзвоника

29 травня у Батуринській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІ ст. пролунав останній дзвоник. Він сповістив усіх школярів, що закінчився ще один навчальний рік. /Files/images/DSC03800.JPG/Files/images/DSC03840.JPG Для деяких учнів він черговий, а для наших десятикласників - «останній». А це - розставання, смуток, добрі побажання. На порозі нове життя - незвичайне, складне,але цікаве і прекрасне.

/Files/images/DSC03797.JPG

Привітати вчителів, батьків, учнів та випускників зі святом останнього дзвоника до школи завітали гості: міській голова Душа Л.Л., шефи з вагонного депо станції Бахмач.

Леонід Душа побажав випускникам школи знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. Долучилися до вітальних слів і шефи, які привітали школярів та випускників зі святом і побажали їм міцного здоров’я, щастя, миру і добробуту, процвітання і стабільності, бадьорості і святкового настрою, щасливих та яскравих подій, завжди пам’ятати своїх батьків та турбуватися про них, бути справжніми, цивілізованими громадянами своєї Батьківщини, подякували педагогам за самовіддану працю, турботу і знання, які вони віддають своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість./Files/images/DSC03818.JPG /Files/images/DSC03820.JPG

На закінчення свята директор школи Любов Ясько привітала дітей та батьків із новим етапом їхнього життя та побажала нових звершень та здійснення всіх бажань. /Files/images/DSC03830.JPG

Традиційно свято було багате на чудові пісні та хореографічні композиції, /Files/images/DSC03831.JPG та звичайно - вальс.

/Files/images/DSC03837.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 652

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.