Районний семінар – практикум для вчителів індивідуального навчання та практичних психологів «Корекційно – розвиткова робота в структурі навчально – виховного процесу».

На виконання угоди про надання консультативної допомоги між Батуринською спеціальною загальноосвітньою школою – інтернат І – ІІ ступенів Чернігівської обласної ради та Бахмацьким районним відділом освіти 08.12.2015 р. на базі нашого навчального закладу відбувся семінар – практикум для вчителів індивідуального навчання та практичних психологів на тему: «Корекційно – розвиткова робота в структурі навчально – виховного процесу».

Традиційно семінар – практикум складався з трьох частин:

  • Теоретичний блок;
  • Методично – практичний блок;
  • Обговорення проблеми в загальному колі.

Своїми педагогічними напрацюваннями поділилися з вчителями та практичними психологами Бахмацького району наші працівники:

вчитель – дефектолог Дорошенко Н.Л. (відкритий урок математики в 3 класі);

/Files/images/DSC04234.JPG

вчитель – дефектолог Лазаренко Л.М. (заняття з розвитку мовлення у 4 класі);

/Files/images/DSC04237.JPG

/Files/images/DSC04235.JPG

практичний психолог Лось Л.І.(корекційно – розвиткове заняття ).

/Files/images/DSC04232.JPG

/Files/images/DSC04231.JPG

Заключним етапом методично – практичного блоку був загальношкільний виховний захід «З Україною в серці», на якому вихованці продемонстрували свої вміння співати, танцювати, декламувати вірші.

/Files/images/DSC04250.JPG

/Files/images/DSC04283.JPG

Семінар пройшов у творчій і дружній атмосфері. Зі слів учасників, вони отримали масу задоволення, багато корисної інформації та цікаві ідеї для практичного використання у своїй роботі. А також висловили свої сподівання щодо нових зустрічей.

Кiлькiсть переглядiв: 186

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.