"Зимова країна"

Напередодні свята Нового року, 28 грудня 2015 року, виховаці нашого навчального закладу відвідали зону розваг “Зимова країна” (м. Київ). Діти потрапили у чарівний світ новорічної казки з Дідом Морозом, ельфами, казковими героями.

Вихованці відвідали Резиденцію Діда Мороза, де мали можливість поспілкуватись та сфотографуватись з її мешканцями, написати листа Діду Морозу з побажаннями та вкинути його до чарівної скриньки.

Дітям дуже сподобалась подорож по Гуляндії, де панує справжня казка, в якій можна і треба брати участь. Під час подорожі учасників супроводжують казкові герої: Казкарі, Вовк, Лисиця, Чарівна Лампа і Подушка. Під великими враженнями вихованці залишилися після відвідування снігової кімнати та кімнати, де творилися дива.

Атмосферу свята доповнили розваги на свіжому повітрі: катання на величезній ковзанці, новорічна красуня — ялинка, а з’їзжати з крижаних гірок могли всі охочі на спеціальних надувних санчатах — сноутюбах.

Подяка Управлінню освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації за надану можливість потрапити до “Зимової країни” - дивовижного світу казок та новорічних розваг.

Кiлькiсть переглядiв: 485

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.