Повернутися до звичайного режиму

Новорічна тетралізована вистава "Пригоди короля Веселуна"

Кожного року всі, і дорослі, і малі, з нетерпінням чекають приходу новорічних свят. Адже в цей час люди всього світу особливо займаються благодійністю, дарують один одному подарунки.

Так і цього року вихованці Батуринської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату не були обділені увагою своїх друзів. Завдяки працівникам Бахмацького вагонно-ремонтного депо до них завітала феєрична театралізована вистава «Пригоди короля Вередуна», яку залюбки для них показав творчий колектив Бахмацького районного будинку культури. Під час дійства діти разом з казковими героями подорожували по казковій країні, час від часу зупиняючись на казкових залізничних станціях. Все свято було насичене новорічними піснями, розвагами, іграми.

Не забули про вихованців школи-інтернату і благодійники. Діти отримали новорічні подарунки від народного депутата Валерія Давиденка. А під час свята несподівано завітали гості: депутат Чернігівської обласної ради Сторубльов Ярослав Миколайович та заступник голови Бахмацької районної ради Рамот Людмила Миколаївна, які обдарували дітей солодощами та подарували для школи спортивний інвентар.

Весь колектив школи-інтернату дуже вдячний людям, яким не байдужа доля особливих дітей.


Галерея "Театралізована вистава "Пригоди короля Вередуна""

Кiлькiсть переглядiв: 553

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.