Григір Орлик. Життя з Україною в серці

Григір Орлик - син гетьмана України Пилипа Орлика, похресник гетьмана України Івана Мазепи, французький військовий діяч ХVIII ст., генерал-лейтенант французької армії. Його ім’я і справи і на сьогодні є мало відомими українцям…

Тому з метою національно-патріотичного виховання, розширення знань про відомих українців та завдяки співпраці з Національним заповідником «Гетьманська столиця» вихованці Батуринської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ст.. 24 січня 2017 р. відвідали науково-просвітницький захід «Григір Орлик. Життя з Україною в серці».
За підтримки відомого мецената Євгена Сура, талановитого режисера, керівника зразкового телевізійного творчого об'єднання “Ми плюс КОН-ТАКТ” Конотопського центру дитячо-юнацької творчості Олександра Платонова, оператора - монтажера Сергія Чуприна було відзнято фільм про життя Григіра Орлика, який і був запропонований широкому загалу під час даного заходу.

По закінчення перегляду фільму учні були під враженням від побаченого, адже вони дізнались багато нового з життя відомого земляка.

/Files/images/DSC06269.JPG

Щиро дякуємо працівникам Національного заповідника «Гетьманська столиця» за надану можливість бути присутніми на даному дійстві і сподіваємося на подальшу співпрацю.

Кiлькiсть переглядiв: 733

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.