Вечір відпочинку "На крилах кохання"

Cвято любові, свято найкращого почуття, яке окрилює, дає сили і натхнення, радість і захоплення. Кохання – це не тільки почуття людяності й шляхетності. Воно має в собі дуже велику силу.Кохання – це святе почуття, яке заслуговує на свій день, на своє свято. І ось таке свято є, є такий день. Він відзначається майже по всьому світу 14 лютого.А свято називається – днем святого Валентина. Вважають, що саме цей святий опікується закоханими, допомагає їм щасливо прожити в парі, мирі і злагоді.

/Files/images/DSC06562.JPG

І саме йому було присвячено вечір відпочинку, що відбувся 14 лютого 2017 у нашій школі. Конкурсанти в цей вечір змагалися в швидкості, винахідливості, ерудиції. За підсумками проведених конкурсів журі визначило ідеальну пару Бучук Олену та Парафійника Євгена. Всі учасники конкурсів отримали солодкі та цінні подарунки. По закінченню конкурсів відбулася святкова дискотека.

/Files/images/DSC06575.JPG

/Files/images/DSC06577.JPG

/Files/images/DSC06601.JPG

Гостям нашого сайту ми хочемо побажати, щоб у вашому житті завжди поряд було кохання і любов до матері і батька, до землі, любов одне до одного. Чекайте світлого чистого кохання. І воно обов’язково прийде до ваших сердець. Надійтеся й вірте в це всією душею.

Кiлькiсть переглядiв: 670

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.