Повернутися до звичайного режиму

Районний семінар для вчителів індивідуального навчання, асистентів вчителів, психологів

Для якісного надання освітніх послуг дітям з особливими освітніми потребами між колективом Батуринської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ст.. та відділом освіти Бахмацької РДА налагоджена тісна співпраця та підписана Угода про надання консультативної допомоги. Однією з форм співробітництва є районний семінар для вчителів індивідуального навчання, асистентів вчителів, психологів, який відбувся 11 квітня 2017 р. на базі Батуринської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ст. Учасники семінару мали можливість відвідати уроки та корекційно-розвиваюче заняття з практичним психологом, під час яких було показано специфіку проведення уроків та надано консультативно-методичні рекомендації для роботи з дітьми з особливими освітніми потребами.

/Files/images/DSC06900.JPG

Урок трудового навчання (вчитель-дефектолог вищої кваліфікаційної категорії Дорошенко Н.Л., 4 клас)

/Files/images/DSC06909.JPG

Корекційно-розвиваюче заняття з практичним психологом (практичний психолог першої кваліфікаційної категорії Лось Л.І., 6 клас)

/Files/images/DSC06915.JPG

Урок соціально-побутового орієнтування (вчитель-дефектолог вищої кваліфікаційної категорії Жук Н.М., 5 клас)

На заняттях педагогами було враховано вікові психофізичні особливості вихованців, використовувалися різноманітні форми роботи, що сприяло кращому засвоєнню навчального матеріалу та активній роботі дітей. Гості семінару, які відвідали уроки, були приємно вражені організаторськими здібностями вчителів, їх ерудицією та професіоналізмом, рівнем знань, умінь та навичок учнів, їх бажанням працювати та прагненням до навчання.

Кiлькiсть переглядiв: 838

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.