Повернутися до звичайного режиму

День Європи

День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах.Рішення щодо відзначення Дня Європи в Європейському Союзі було прийнято у 1985 році на Саміті Ради ЄС у Мілані.

/Files/images/DSC07026.JPG

З метою ознайомлення вихованців з традиціями, культурою, історією європейських країн у Батуринській спеціальній школі – інтернаті І – ІІ ступенів Чернігівської обласної ради проводилися заходи, присвячений цій даті. Всі бажаючі мали можливість здійснити віртуальну подорож європейськими країнами «Відкрий Європу для себе», було організовано виставку дитячих малюнків «Я – українець, я – європеєць», у шкільній бібліотеці презентовано тематичну виставку «Україна. Європа. Майбутнє». Вчителька 1 класу Карацюба О.Б. провела виховну годину «Україна – серце Європи».

/Files/images/DSC07040.JPG

Слушними є слова про те, що Україна є європейською країною не тому, що займає на карті Європи центральне положення, а тому, що наш народ з давніх-давен сповідує принципи незалежності і свободи, які притаманні багатьом народам інших європейських держав.

/Files/images/DSC07030.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 779

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.